Noutăți și jurnal

12 Februarie

Portalul pentru energie RFPM-2M cu Aplicație îmbunătățită

Interfața web a Energy Gateway RFPM-2M, are acum o vizualizare complet nouă, mai curată. Acest lucru face ca afișarea și evaluarea consumului de energie să fie mai convenabilă și mai ușoară.


11 Februarie

Platforma Niagara - furnizarea unui control complet

Este o denumire pentru soluții software și hardware dezvoltate de Tridium care asigură controlul și supravegherea completă a automatizărilor casnice, comerciale sau industriale.


10 Februarie

Teren , fermă de animale, pajiște și fermă de păsări, inteligente

Recunoaștem, la prima vedere, titlul poate părea un pic exagerat. Pe de altă parte, gândind mai profund, puține discipline oferă o utilizare mai bună tehnologiilor inteligente, decât agricultura tradițională și economia. Industria, care de mulți ani a fost considerată practic neschimbătoare, în ultimii ani s-a tranformat prin automatizare și o modernizări complet revoluționare. 


14 Ianuarie

În Holešov s-a deschis o nouă filială pentru iNELS Air

Holešov, 8 ianuarie 2020 - Cum funcționează într-adevăr lumea „lucrurilor inteligente” și „dispozitivelor inteligente” pentru case, birouri și clădiri industriale? Cum arată adesea discuția Internet of Things în practică și cum să-ți maximizezi beneficiile în combinație cu capacitățile de comunicare fără fir? Poți sa o experimentezi la sediul iNELS Air recent deschis în sediul ELKO EP și iNELS.


Contactează-ne

Informațiile personale trimise prin acest formular vor fi folosite doar pentru procesarea solicitării dumneavoastră. Termenii și politica GDPR, aici: Politica de confidențialitate

phone icon

+40 751 877 812

© 2019 ELKO EP | Toate drepturile rezervate | Instalații electronice inteligente | Casa inteligentă