În Holešov s-a deschis o nouă filială pentru iNELS Air

Holešov, 8 ianuarie 2020 - Cum funcționează într-adevăr lumea „lucrurilor inteligente” și „dispozitivelor inteligente” pentru case, birouri și clădiri industriale? Cum arată adesea discuția Internet of Things în practică și cum să-ți maximizezi beneficiile în combinație cu capacitățile de comunicare fără fir? Poți sa o experimentezi la sediul iNELS Air recent deschis în sediul ELKO EP și iNELS.

Adică chiar în locul în care sunt dezvoltate și fabricate dispozitive electronice, care au câștigat faimă internațională și sunt exportate în peste 66 de țări din întreaga lume. Astăzi, iNELS și componentele sale sunt o parte comună a hotelurilor înalt tehnologizate, a băncilor, caselor și complexelor industriale uriașe, din Statele Unite, Qatar și Arabia Saudită, către destinații exotice precum Bhutan, Cambodgia și Kazahstan.

Datorită acestui context, compania a deschis deja 11 sucursale în diferite țări ale lumii și a câștigat mai multe premii în ultimii ani - inclusiv Visionarul Anului sau Exportatorul Global al Anului.

„În timp ce în străinătate așa-numitul Internet al lucrurilor este deja o necesitate absolută atunci când planificăm orice construcție, în Republica Cehă încă privim către aceast subiect cu neîncredere. Acesta este unul dintre motivele pentru care am decis să deschidem o nouă filială a iNELS Air direct în sediul companiei noastre. Pentru a demonstra că tehnologia poate simplifica cu adevărat viața de astăzi ”, spune Jiří Konečný, fondatorul ELKO EP, care are acum peste 270 de angajați și este, de asemenea, unul dintre liderii mondiali în domeniul producției de echipamente electronice.

„INELS Air este răspunsul nostru la rețelele IoT (Internet of Things), aflate în evoluție dinamică, unde am folosit tehnologia fără fir pentru a oferi o acoperire completă chiar și în interiorul clădirilor, fiind în același timp eficiente din punct de vedere energetic, cu costuri de operare reduse. Grupul de produse include senzori pentru comunicare pe protocoalele SigFox, LoRa sau NB-IoT, pe care le-am conectat atât cu ELKO Cloud, cât și cu IFTTT. Ceea ce la prima vedere sună puțin complicat, dar în practică înseamnă o simplificare extraordinară. Într-adevăr, cel mai bun mod de a vedea acest lucru este în Holešov ”, adaugă Jiří Konečný.

Misiunea noii companii iNELS Air, care este o asociere în participare a ELKO EP Holding SE și ACRIOS Systems s.r.o, este de a continua dezvoltarea și personalizarea produselor iNELS Air și de a dezvolta activități de afaceri în Republica Cehă și în alte țări din întreaga lume. Compania nou creată este condusă de Radim Malinowski.

Contactează-ne

Informațiile personale trimise prin acest formular vor fi folosite doar pentru procesarea solicitării dumneavoastră. Termenii și politica GDPR, aici: Politica de confidențialitate

phone icon

+40 748 501 500

© 2021 ELKO EP | Toate drepturile rezervate | Instalații electronice inteligente | Casa inteligentă