Noutăți și jurnal

18 Noiembrie

Bătălia Rețelelor IoT

Îți mai aduci aminte când ai accesat prima dată Internetul utilizând o conexiune de tip Dial-up? În urma zgomotelor stridente ale liniilor de telefon, te puteai regăsii  în Tiscali, Atlas sau Seznam, putànd trimite primul email către prietenii tăi. Aceasta scenă a avut loc in majoritatea locuințelor din Romània si Cehia, în urmă cu 20 de ani. 10 ani mai târziu, Internetul ne-a permis să facem parte din mass-media tradițională. Dintr-odată fiecare individ putea împărtășii cu lumea gândurile sale, putea "trimite", nu doar să "primească". Facebook, Youtube și Twitter au fost creeate, urmate fiind de Linkedin, Pinterest și Instagram. Astăzi vom vorbii despre o revoluție care se dezlănțuie chiar acum: fenomenul Internetul Lucrurilor (IoT).


12 Februarie

Portalul pentru energie RFPM-2M cu Aplicație îmbunătățită

Interfața web a Energy Gateway RFPM-2M, are acum o vizualizare complet nouă, mai curată. Acest lucru face ca afișarea și evaluarea consumului de energie să fie mai convenabilă și mai ușoară.


11 Februarie

Platforma Niagara - furnizarea unui control complet

Este o denumire pentru soluții software și hardware dezvoltate de Tridium care asigură controlul și supravegherea completă a automatizărilor casnice, comerciale sau industriale.


10 Februarie

Teren , fermă de animale, pajiște și fermă de păsări, inteligente

Recunoaștem, la prima vedere, titlul poate părea un pic exagerat. Pe de altă parte, gândind mai profund, puține discipline oferă o utilizare mai bună tehnologiilor inteligente, decât agricultura tradițională și economia. Industria, care de mulți ani a fost considerată practic neschimbătoare, în ultimii ani s-a tranformat prin automatizare și o modernizări complet revoluționare. 


Contactează-ne

Informațiile personale trimise prin acest formular vor fi folosite doar pentru procesarea solicitării dumneavoastră. Termenii și politica GDPR, aici: Politica de confidențialitate

phone icon

+40 748 501 500

© 2021 ELKO EP | Toate drepturile rezervate | Instalații electronice inteligente | Casa inteligentă