Platforma Niagara - furnizarea unui control complet

Este o denumire pentru soluții software și hardware dezvoltate de Tridium care asigură controlul și supravegherea completă a automatizărilor casnice, comerciale sau industriale.

Principalele avantaje sunt:

  • Interfață web programabilă / tablouri de bord și logică de control JavaScript sau HTML5 atât pentru desktop cât și pentru telefon. Utilizatorul poate de asemenea programa, prin glisare și fixare.
  • Conectivitate la diverse interfețe și resurse software, de ex. XML, OPC, ActiveX, MySQL, oBix.
  • Posibilitatea de a adăuga drivere software personalizate scrise în Java pentru implementare suplimentară de protocoale de comunicare.
  • Integrarea alarmelor și notificărilor - alertarea utilizatorului asupra evenimentelor definite cu un link către istoricul și mijloacele de comunicare (telefon sau server de e-mail).
  • Cooperarea cu sistemele hoteliere Oracle - conectivitate API.
  • Supravegherea poate fi extinsă cu camere IP sau DVR-uri.
  • Suport pentru sisteme diverse, inclusiv asistență vocală.
  • Tot software-ul este independent de sistemul de operare - funcționează în mod fiabil atât pe distribuțiile Microsoft Windows cât și pe cele Linux.

Sistemul folosește infrastructura Ethernet existentă pentru a comunica prin protocolul TCP / IP și în cazul în care este necesară o metodă de comunicare diferită; se folosește și legătura serială (RS232 / RS485). Toate comenzile și feedback-ul acestora sunt procesate de nodul principal din infrastructură - un server (controler fizic JACE 8000 sau stație de lucru Microsoft Windows / Linux) cu sistemul de operare QNX instalat. Acest nod comunică cu dispozitivele terminale prin driverul ASCII (iNELS BUS). Întreaga arhitectură a soluției este construită pe o mașină virtuală Java al cărei sistem de operare este scris pentru a rula fie pe hardware-ul Tridium - JACE 8000: http: // bit.ly/Niagara_JACE8000 - sau pe orice stație de lucru, dacă software-ul Workbench este instalat cu toate componentele importante ale sistemului. Întregul model de licențiere se bazează pe numărul de puncte de date încărcate, indiferent de protocolul de comunicare utilizat. Integratorii folosesc instrumentul numit Workbench pentru a crea și edita proiecte, care vă permite să creați atât diagrame de rețea, cât și interfețe grafice pentru web sau tablouri de bord pentru utilizatori. Software-ul poate gestiona comenzile de glisare și fixare, dar servește și ca interpret pentru JavaScript sau HTML5. Doar partenerii autorizați au acces la toată documentația referitoare la driverele software și descrierile interfeței. Cu toate acestea, o listă de drivere disponibile poate fi găsită AICI.

iNELS și Niagara Framework

Niagara Framework poate conecta diferite controlere iNELS, prin instalarea driverelor software aferente. TCP / IP permite ca toate cererile să fie transmise prin ASCII (CU3-0xM) sau indirect prin intermediul API-ului JSON (eLAN-RF-003). Platforma include, de asemenea, prezența unui driver MQTT pentru a stabili comunicarea cu dispozitivele de la iNELS Air. Compania noastră este un distribuitor exclusiv de hardware și software Tridium, incluzând suport tehnic de bază pentru combinarea iNELS și Niagara Framework.

Contactează-ne

Informațiile personale trimise prin acest formular vor fi folosite doar pentru procesarea solicitării dumneavoastră. Termenii și politica GDPR, aici: Politica de confidențialitate

phone icon

+40 748 501 500

© 2021 ELKO EP | Toate drepturile rezervate | Instalații electronice inteligente | Casa inteligentă