Portalul pentru energie RFPM-2M cu Aplicație îmbunătățită

Interfața web a Energy Gateway RFPM-2M, are acum o vizualizare complet nouă, mai curată. Acest lucru face ca afișarea și evaluarea consumului de energie să fie mai convenabilă și mai ușoară.

Puteți avea o imagine de ansamblu a consumului de energie pentru o zi curentă, o zi anterioară, o săptămână curentă sau o lună. Vizualizarea grafică arată consumul pe ore, zile sau luni.

Energy Gateway evaluează următorii indicatori din rețea in mod online: faza curentă / tensiunea, supratensiunea pe faza / subensiunea, asimetrie, denaturarea semnalului de undă sinusoidală, denaturarea fluxului semnalului de undă sinusoidală, frecvență, performanță activă, putere reactivă, performanță aparentă, factor de putere, defazajul tensiunii între faze.

Toate setările, atat cele de bază, cât și cele avansate sunt concepute sa fie simple, rapide și intuitive. Dacă aveți întrebări, este disponibil suport tehnic prin telefon / e-mail.

Datele măsurate pot fi afișate nu numai prin interfața web de pe PC, ci și în aplicația iNELS Home Control (iHC) Valorile măsurate ale tuturor cantităților pot fi monitorizate, dar mai ales arhivate și analizate în selecții multiple de perioade de timp (zilnic, săptămânal, lunar și anual). Consumul poate fi cuantificat în unități consumate sau direct în costuri financiare. Un alt avantaj este posibilitatea de a măsura consumul de energie electrică în pana la 4 tarife.

Puteți încerca o versiune demo a interfeței web pe site-ul web:

http://217.197.144.56:2130/
Autentificare: admin
Parolă: admin

Contactează-ne

Informațiile personale trimise prin acest formular vor fi folosite doar pentru procesarea solicitării dumneavoastră. Termenii și politica GDPR, aici: Politica de confidențialitate

phone icon

+40 748 501 500

© 2021 ELKO EP | Toate drepturile rezervate | Instalații electronice inteligente | Casa inteligentă